Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2016

Α.Σ.ΑΙΑΣ ΚΙΛΚΙΣ – ΒΟΛΕΪ : ΝΙΚΗΣΑΝ στον 1ο τους αγώνα και οι Κορασίδες του ΑΙΑΝΤΑ.

Α.Σ.ΑΙΑΣ ΚΙΛΚΙΣ
ΤΜΗΜΑ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Σχετικά δύσκολη νίκη κατάφεραν χθες Σάββατο 3/12/2016 οι 14 Κορασίδες του ΑΙΑΝΤΑ. Αντιμετωπίζοντας εκτός έδρας στον 1ο τους αγώνα τον Ποσειδώνα Βέροιας, αγωνίστηκαν σκληρά για να αποδείξουν την αξία τους, σε ένα παιχνίδι με
αμφίρροπο αποτέλεσμα και μεγάλες ανατροπές. 


Συγκεκριμένα στο 1ο σετ ήταν σχετικά  εύκολα τα πράγματα για τον ΑΙΑΝΤΑ , μια και με πολύ καλά σερβίς και αποτελεσματικές επιθέσεις ήταν συνεχώς μπροστά στους πόντους κι έτσι κατέκτησε το σετ με ασφαλή διαφορά 8 πόντων  (17-25)
Στο 2ο σετ όμως η πλάστιγγα έγειρε προς το μέρος της γηπεδούχου, μια και  οι πάρα πολλές κακές
υποδοχές από την πλευρά του ΑΙΑΝΤΑ  αλλά και η κατακόρυφη άνοδος της επίδοσης των αθλητριών του Ποσειδώνα είχε ως αποτέλεσμα να μοιραστούν οι ίδιοι πόντοι αλλά σε διαφορετικά γήπεδα και να τελειώσει το σετ 25-17 για τον Ποσειδώνα  αυτή τη φορά.
Το 3ο σετ , το ήθελαν πάρα πολύ και οι δυο ομάδες κι
ενώ πάλευαν πόντο- πόντο παίζοντας  ωραίο παιχνίδι,  στο 19-17  έγινε η ανατροπή : Ανέλαβε δράση η Εμμανουηλίδου Αναστασία του ΑΙΑΝΤΑ στο σερβίς και πετυχαίνοντας σερί 5 πόντων ανέβασε την ψυχολογία της ομάδας της, η οποία  ξεπερνώντας ένα δραματικό σκορ 23-24 , κατέληξε στο πολυπόθητο 23-25 υπέρ του ΑΙΑΝΤΑ.
Στο τελευταίο 4o σετ , πολύ καλό το παιχνίδι - και πάλι μάχη με πολύ δυνατά σερβίς από πολλές παίκτριες αλλά πιο αποτελεσματικός αποδείχθηκε ο ΑΙΑΣ ο οποίος και έληξε το παιχνίδι υπέρ του, παίρνοντας και το 4ο σετ 18-25.
Πολύ καλές σε υποδοχές και επιθέσεις  η ακραία και η διαγώνιος αντίστοιχα Καντίδου και Κοτίδου, πολύ καλές επίσης στο δίχτυ οι κεντρικές Κώστογλου Σοφία και Ταντσοπούλου, σε δύσκολη μέρα με πολλές
απαιτήσεις η πασαδόρος Ναλπαντίδου κατάφερε να σταθεί σωστά , εμφανώς  βελτιωμένη η Κώστογλου Σταυρούλα , αποτελεσματική και η Βουζίνα στη θέση του libero- αλλά τη διαφορά σήμερα έκανε η Εμμανουηλίδου Αναστασία με τον καταλυτικό ρόλο της στο σερβίς, στο 3ο σετ.
Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ: (ΣΑΚΑΛΑΚΗ ΤΑΝΙΑ) Καντίδου, Κοτίδου, Ταντσοπούλου, Ναλπαντίδου, Κώστογλου Σοφ, Κώστογλου Σταυρ, Βουζίνα, Γεωργιάδου , Παπαδοπούλου, Λαμπριανίδου,  Εμμανουηλίδου Αν, Μαχμουτάι, Χαλκίδου, Εμμανουηλίδου Κ.
Επόμενη αγωνιστική για τον ΑΙΑΝΤΑ το επόμενο  Σάββατο 10/12/2016 και ώρα 14.00 στην έδρα του (ΝΕΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΚΙΛΚΙΣ) απέναντι στον περσινό αήττητο Πρωταθλητή της ΕΣΠΕΜ, Αρχέλαο Κατερίνης. Καλούμε το φίλαθλο κόσμο της πόλης μας να έρθει στον αγώνα και να υποστηρίξει το πολύ ωραίο αυτό άθλημα. 
Επιμέλεια κειμένου, Ελένη Μουρατίδου.
Χρήσιμοι σύνδεσμοι--------------------------------------

Α.Σ.ΑΙΑΣ ΚΙΛΚΙΣ -ΒΟΛΕΪ

Α.Σ.ΑΙΑΣ ΚΙΛΚΙΣ (ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ)

ΑΤΕΡΜΩΝ-ΠΡΟΤΥΠΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου